Fulham U21 - Liverpool U21 3-2

Liverpools reservelag tapte 3-2 for Fulham på Motspur Park i London i ettermiddag. Daniel Trickett-Smith og Jerome Sinclair gjorde Liverpools mål.

Liverpools lag: Fulton, Randall, Maguire, Cleary, Jones, Lussey (Pelosi 66), Wilson, Brannagan, Yesil (Sinclair 60), Trickett-Smith (O'Hanlon 75), Kent.
Ubenyttet reserve: Vigouroux.

Daniel Trickett-Smith ga Liverpool ledelsen etter bare fem minutters spill, etter forarbeid av Ryan Kent. Men Tom Richards utlignet bare minuttet etterpå med et lavt skudd.

Kent og Smith hadde sjanser til å gi Liverpool ledelsen til pause, men ballen ville ikke i mål. Fulham-keeper Magnus Norman hadde også en strålende redning på en Samed Yesil-heading etter 26 minutters spill, og ikke lenge etterpå chippet Yesil ballen like utenfor mål alene med keeper. På motsatt side av banen gjorde Ryan Fulton en refleksredning når franske Plumain fikk sjansen.

To mål av Marcello Trotta i annen omgang slo mye av lufta ut av Liverpool i en kamp der spillet bølget frem og tilbake. Trottas første scoring kom etter 54 minutters spill, og åtte minutter etterpå økte den italienske U21-landslagsspilleren til 3-1 etter at Liverpool ikke klarte å klarere en corner.

En redusering av Jerome Sinclair etter 67 minutters spill ga Liverpool håp. Harry Wilson var nest sist på ballen, og innbytter Sinclair satte ballen sikkert i mål. Liverpool presset på for en utligning mot slutten, og den beste sjansen hadde Cameron Brannagan, men Norman reddet avslutningen fra kloss hold med en benparade. Fulham-keeperen reddet også foran beina på Ryan Kent på overtid.