Full diagnose forventes tirsdag

Liverpool Echo melder at Liverpool bør få klarhet i omfanget av Daniel Sturridges lårskade i løpet av tirsdag. De røde håper at problemet ikke er så alvorlig som først fryktet.

Daniel Sturrdige pådro seg skaden på trening med England fredag morgen, og det ble straks klart at spissen måtte stå over EM-kvalifiseringskampen mot Sveits. Sturridge returnerte til Merseyside i helgen, og har blitt fulgt nøye av Liverpools medisinske støtteapparatet. En endelig diagnose forventes tirsdag.

Sturridge er ennå ikke offisielt ute av lørdagens Premier League-kamp mot Aston Villa, men Brendan Rodgers vil være forsiktig med å ta noen sjanser med sitt førstevalg på spissplass. Sturridge var ute på sosiale medier på mandag og skrev at det ikke ville gå lenge før han ville være tilbake. «Be back soon», var meldingen på Instagram.

Rodgers får nok Jordan Henderson tilgjengelig til helgen dersom midtbanespilleren ikke har fått noe tilbakefall etter å ha spilt samtlige minutter mot Sveits.

Rodgers bør også ha Adam Lallana klar til møtet med Aston Villa. Midtbanespilleren er nå helt restituert etter kneskaden. Det var forventet at han skulle være i troppen mot Tottenham for ti dager siden, men var ikke med. Han kom igjennom en treningskamp mot Wolverhampton bak lukkede dører på Melwood fredag. Lallana scoret kampens eneste mål.

Glen Johnson (lår) og Martin Skrtel (kne) er fortsatt usikre.