Garcia til India

Luis Garcia skal spille for Atletico de Kolkata i India. Paco Herrera til Las Palmas. Zak Whitbread til Derby.

Champions League-helten Luis Garcia skal spille for Atletico de Kolkata i indisk Super League. 36-åringen har spilt to perioder for Atletico Madrid, som har samme eier som Kolkata, før og etter et treårig opphold i Liverpool, hvor han vant Champions League, FA-cup og UEFA Super Cup.

Garcia kunngjorde tidligere i år at han la fotballkarrieren på hyllen etter to sesonger i mexicansk fotball, men bekrefter på twitter at han skal spille i indisk Super League.
- Jeg er meget spent på å dele min nye utfordring med dere. Jeg har bestemt meg for å slutte meg til Atlético de Kolkata, twitrer Garcia.

Indisk Super League starter i september og skal spilles over to måneder. Åtte klubber skal delta.

Paco Herrara, som var i i støtteapparatet i Liverpool under Rafael Benítez fra 2004 til 2006, er ansatt som trener for UD Las Palmas i spansk Segunda Division. 61-åringen var forrige sesong trener for Real Zaragoza, men ble avskjediget i mars.

Zak Whitbread, som fikk syv førstelagskamper for Liverpool i perioden 2004 til 2005, har har fått en ettårsavtale med Derby etter å ha blitt frigitt av Leicester.

Tidligere Liverpool-junior Michael Ihiekwe er tilbake på Merseyside etter å ha blitt frigitt av Wolverhampton. Forsvarsspilleren har signert en toårskontrakt med Tranmere i League Two.

27-årige Calum Woods er nå i Preston etter å ha blitt frigitt av Huddersfield. Keeper Ian Dunbavin (34) har fått sin kontrakt med Accrington Stanley terminert.