Gerrard tangerte Dalglish og Mølby

Brendan Rodgers roser Steven Gerrard. Kapteinen scoret på to straffespark mot West Ham og har nå like mange straffescoringer som Jan Mølby og like mange mål som Kenny Dalglish.

Steven Gerrard og Jan Mølby er nå de mestscorende på straffespark for Liverpool med 42 mål totalt fra krittmerket. Liverpool-kapteinen har med 172 mål like mange nettkjenninger som Kenny Dalglish.

- Det er ikke tilfeldig. Han studerer keeperne og analyserer mønsteret hvor keeperne kaster seg og hvor de foretar redninger, uttalte Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com om Steven Gerrards to straffescoringer i 2-1-seieren mot West Ham.

- Han har stor variasjon og kan sette ballen hvor som helst. Han håndterer de pressede situasjonene fantastisk bra. Jeg synes han var fremragende i dag - pasningen ved den første scoringen og så var han iskald.

- Vi endret i pausen. Vi spilte 4-3-3 og forsøkte å få med de to frontspillerne i laget. Men jeg synes ikke det fungerte for oss.  Vi klarte ikke å dominere kampen slik vi skulle ha likt.

- Vi gikk over til å spile diamant i 2.omgang for å få flere spillere på midtbanen og de to spissene tettere sammen, og det førte til at de fikk mer strekk i laget. Vi dominerte 2.omgang, og Steven var viktig for oss.