Glad for å ha Sturridge tilbake

Daniel Sturridge trener endelig for fullt igjen, noe Brendan Rodgers er svært glad for, selv om det fortsatt er for tidlig å si om spissen blir involvert mot Stoke.

- Heldigvis har vi nå spillere som begynner å komme tilbake etter skader. Steven Gerrard er allerede tilbake, noe som er bra for oss. Daniel Sturridge har trent denne uken, og ser veldig bra ut, sa Rodgers under sin pressekonferanse i dag.

- Unge Sakho trente også i dag, og det ser ut som vi kan inkludere ham i troppen til helgens kamp.

- Jon Flanagan kommer fortsatt til å være ute en stund, og Jose Enrique er fortsatt uaktuell. Vi har et par andre småskader i troppen som vi også må vurdere de kommende 24 timene. Men vi vil helt sikkert ha en spiller eller to tilbake i helgen.

Sturridge har ikke spilt kamp for Liverpool siden Merseyside-derbyet på Goodison Park 23.november, der han scoret utligningsmålet i sluttminuttene.

- Vi får se det neste døgnet om han kan bli involvert mot Stoke. Han har vært veldig viktig for oss siden han kom til klubben. Han har vært strålende. Vi jobber hardt med ham og hans talent, for at han virkelig skal blomstre.

- De siste 4-5 ukene har selvsagt vært vanskelige for oss, med alle skadene og tilstanden til troppen. Men nå har vi sett Daniel tilbake på treningsfeltet i et par dager, og det har vært veldig bra å ha en med hans kvaliteter der ute. Det at han er tilbake i gruppen gir oss tyngre skyts.

- Daniel gikk glipp av hele pre-season, og begynte å spille kamper etter bare 10 dager med trening, men når sesongen startet var han strålende.

- Han er atletisk, og legger ikke på seg. Han tar virkelig vare på sin egen helse, og han ser ut til å være i veldig god form. Vi vil som sagt vurdere ham det kommende døgnet. Vi trenger ikke å forhaste oss med å få ham tilbake i spill igjen. Vi ønsker å være sikre på at han er klar for det, slik at han kan spille en viktig rolle for oss i annen halvdel av sesongen.

Rodgers lettet også på sløret når det gjelder tilstanden til en annen Daniel – nemlig midtstopper Agger.

- Daniel Agger vil trolig være ute i tre til fire uker. Dessverre har han pådratt seg en skade i baksiden av leggen, så han vil være ute en stund.