Gleder seg til å debutere for England U20

Jordon Ibe gleder seg til å debutere for England U20, når de møter Romania til treningskamp i Telford fredag kveld.

- Jeg ser virkelig frem til kampen, sier 18-åringen som er utlånt til Derby County denne sesongen, i et intervju med det engelske fotballforbundets nettsted.

- Det er selvsagt stort å spille for alle aldersbestemte landslag for England, så jeg ble veldig glad da jeg fant ut at jeg var med i troppen. Jeg elsker å spille for landet mitt, og jeg håper jeg får spille for U20-landslaget gjennom hele sesongen.

- Forhåpentligvis har vi en tropp som kan nå langt, for vi har noen store spillere.

- Jeg blir alltid veldig glad når jeg får høre at jeg er uttatt på landslaget. Det er svært mange spillere om beinet på mitt alderstrinn, og vi konkurrerer om bare noen få plasser. Så derfor er jeg veldig stolt over å få være med.

- Det å spille for England er veldig stort, så jeg håper å fortsette utviklingen som spiller og forhåpentligvis spille for alle aldersbestemte landslag og også seniorlandslaget en dag.

England U20 har fått Aidy Boothroyd som ny sjef, og kampen blir hans første med laget.

- Mange av oss har jobbet med Aidy tidligere. Treningsøktene hans er veldig artige, og han er en veldig morsom og livlig fyr. Alle spillerne liker ham, og kommer veldig godt overens med ham. Når det er sagt, så er han også seriøs når det trengst, og vi har stor respekt for ham. Men han er en veldig jordnær fyr, som det blir flott å jobbe sammen med igjen.