Gleder seg til å spille på Anfield

Forsvarsspiller Kevin Stewart forteller at hele U21-laget gleder seg til å slippe til på Anfield i kveld, når Southampton gjester Merseyside.

U21-laget har allerede spilt en seriekamp på Anfield denne sesongen, mot Manchester United den 22.august. Nå får de altså en ny sjanse til å vise seg frem i Liverpools storstue. Dette blir lagets første kamp på tre uker. I lagets forrige kamp ble det tap 4-3 mot Manchester City.

- Jeg gleder meg virkelig til å spille på Anfield igjen, sier Stewart til Liverpoolfc.com.

- Vi har ventet i tre uker på å spille kamp nå, og alle er sultne på å spille igjen og ønsker å imponere, fortsetter forsvarsspilleren som kom fra Tottenham i sommer.

- Det er en stor fordel for oss å få spille på Anfield, og det er flott å spille foran The Kop. En dag får vi forhåpentligvis sjansen til å spille på Anfield for førstelaget.

- Da jeg forlot Tottenham i sommer fant jeg ut at jeg fikk muligheten til å komme til Liverpool, og jeg kunne ikke si nei til klubben jeg støttet som guttunge. Jeg skjønte det nesten ikke før jeg var på plass på Melwood for første gang, og trente sammen med folk som Steven Gerrard. Spillere jeg hadde vokst opp med å se på TV.

- Jeg var litt nervøs til å begynne med, for jeg visste hvor godt de hadde spilt forrige sesong og hvor god form de var i. Jeg måtte venne meg til den høye standarden raskt. Jeg likte det virkelig. Jeg fant meg veldig raskt til rette, og de andre spillerne har gjort overgangen veldig trivelig for meg.

Stewart har operert både som venstreback, høyreback og midtstopper så langt denne sesongen.

- Jeg foretrekker nok å spille sideback. Det passer meg bedre. Min største hemsko som forsvarsspiller er at jeg ikke er så fysisk sterk som en Martin Skrtel, så sideback er nok der jeg passer best. Men jeg spiller der hvor manageren ønsker at jeg skal spille.