Gleder seg til semifinale på Wembley

På søndag vil utlånte Conor Coady spille sin viktigste kamp i karrieren så langt. 21-åringen kommer trolig til å starte for Sheffield United i semifinalen i FA-cupen mot Hull.

- Dette kommer til å bli en fantastisk helg for hele klubben og hele byen, supporterne og alle. Alle spillerne ser nå frem til å semifinalen, og vi kommer til å gi alt, sier Coady til Liverpoolfc.com.

- Jeg har vært på Wembley et par ganger tidligere for å se Liverpool. Jeg var der og så ligacupfinalen mot Cardiff og semifinalen i FA-cupen mot Everton, noe som var fantastiske opplevelser. Når vi vant U17-mesterskapet med England fikk vi også ta med trofeet ut på Wembley i forbindelse med en A-landskamp, noe som var stort. Wembley er et fantastisk sted å spille fotball. Jeg kan nesten ikke vente. Det er noe jeg virkelig skal nyte. Det blir en fantastisk opplevelse å spille der.

- Jeg har fått 30 billetter til semifinalen, så ganske mange fra min familie og mange av mine venner vil være på plass på tribunen. Det blir en flott dag for dem alle.

- Jeg må innrømme at jeg har tenkt litt på hvordan det vil bli om vi når finalen. Vi skal uansett nyte semifinalen samme hva som skjer. Forhåpentligvis kan vi få et godt resultat.

- Utlånsoppholdet i Sheffield United har betydd mye for meg. Jeg trengte virkelig et slikt opphold. Jeg hadde spilt reservelagsfotball i et par år, og hadde behov for å spille førstelagsfotball. Jeg har virkelig hatt godt av dette, og har utviklet meg mye både som spiller og person.

- Jeg har spilt lenger frem på banen enn jeg har vært vant med tidligere, noe som har ført til at jeg har gjort et par mål også.

- Steven Gerrard har alltid vært en inspirasjonskilde for meg. Som Liverpool-fan hele livet er han mitt idol. Jeg forsøker alltid å se ham spille, for jeg lærer så mye av ham, og forhåpentligvis kan jeg spille som ham en dag.

- Mike Marsh holder jevnlig kontakt med meg. Han så meg spille mot Brentford i forrige uke, og det setter jeg pris på. Jeg snakker med ham ganske ofte, noe som er strålende for meg. Jeg vil bli utrolig stolt om jeg en dag kan spille for Liverpools førstelag på Anfield, men for øyeblikket handler det om å prøve å spille så godt som mulig for Sheffield United, og å utvikle meg ytterligere.