Gleder seg til tett kamp-program

Liverpool skal spille åtte kamper i perioden frem til 1.januar. Kolo Toure gleder seg til det tette kamp-programmet i julemåneden.

- Det er flott at det er slik. Jeg gleder meg. Jeg er spent på kampene som kommer. Det er fantastisk å spille i slike store kamper. Det er grunnen til at vi alle elsker fotball, sier Toure til Liverpoolfc.com.

- Dette er en god mulighet for oss til å vise hvor sterke Liverpool Football Club er. Alle spillerne ser frem til det tette kamp-programmet, og personlig så gleder jeg meg. Vi har store kamper foran oss, der vi skal spille hver andre eller hver tredje dag. Desember er en fantastisk måned.

- Et tett kamp-program som dette er grunnen til at vi har en stor tropp. Vi har mange spillere som vi kan rotere på, og bytte ut. Det er veldig viktig å ha en stor tropp, slik at noen kan få hvile mens andre spiller.

- Det er nøkkelen når du spiller hver andre eller hver tredje dag. Det er fysisk krevende. Når du hviler noen bidrar det til at de blir bedre. Det er bedre å bruke spillere som er uthvilte enn en spiller som er sliten og ikke kan yte 100%.

- Når du ikke kan gi 100% er du ikke noe tess. Som spiller ønsker du å gi 100%, og spille opp mot ditt beste når du er ute på banen. Det er grunnen til at vi har en stor tropp.

- Jeg er en del av troppen, og vi er en gruppe med spillere. Manageren bestemmer hvem som skal spille når, og vår jobb er å sørge for at vi er tilgjengelige for manageren til enhver tid, slik at vi er klare når han trenger oss. Vi må se oss selv som en del av et fellesskap, men det er bare en manager som skal ta ut laget.

- Av og til går det bra, av og til dårlig. Det viktigste er at vi er tilgjengelige for manageren, slik at han kan ta ut det laget han mener er best.

- Selv ønsker jeg bare at laget skal vinne. Det er det viktigste. Når du spiller for klubben din, er det målsettingen for alle. Du tenker ikke på deg selv. Dersom du starter å tenke på deg selv, vil du bli en individualist. Vil du være en individualist spiller du ikke fotball, for fotball er et lagspill.

- Jeg ønsker å vinne, jeg ønsker å gjøre laget bedre, og dersom jeg kan bidra til det blir jeg selvsagt glad. Men det er opp til manageren å avgjøre om noen er bedre enn meg.