God attest fra gamlesjefen

Sami Hyypiä er en stor beundrer av Emre Can, og gleder seg til å se sin gamle elev i Premier League. Han tror supporterne vil like det de ser.

Sami Hyypiä var manager for Bayer Leverkusen fra mai 2012 til april 2014, og var med på å hente Emre Can fra Bayern München. Han ledet laget da Can slo gjennom på Bay Arena forrige sesong.

 

- Emre er en av de spillerne som alltid gir 100 prosent på banen. Han er en veldig dynamisk spiller, og er ganske moden fysisk også. Han er en ganske teknisk spiller, og gjør de enkle tingene perfekt, med 100 prosent konsentrasjon. Jeg tror han vil få en stor karriere i Liverpool, sier Hyypiä til Liverpoolfc.com.

 

- Med arbeidsmoralen han har, vet jeg at Liverpool-supporterne vil elske ham. Han må ta det neste steget i sin karriere, og Liverpool er en bra klubb for å fortsette utviklingen. Han er ferdighetsmessig dyktig, og kan gjøre ting veldig enkelt. Jeg tror han passer inn i Liverpools spillestil, og fysisk kan han utvilsomt spille i Premier League.

 

Can ble offisielt klar for Liverpool på torsdag, etter at klubben la i underkant av £10 millioner på bordet og betalte spillerens utkjøpsklausul tidlig i juni.

 

- Jeg var veldig glad for å se at han signerte for Liverpool, og ser frem til å se ham i Premier League.

 

Sami Hyypiä er nylig ansatt som ny manager i Brighton, og er tilbake i engelsk fotball.

 

- Det er flott å se Liverpool tilbake i Champions League, hvor de hører hjemme. Anfield er et veldig spesielt sted, og spesielt på Champions League-kvelder, noe jeg vet godt. Jeg har en ny utfordring med Brighton. Vi jobber hardt, og vil gjøre alt vi kan for å nå våre mål. Forhåpentligvis vil vi en dag møte Liverpool i Premier League, avslutter den tidligere LFC kapteinen.