God start for Smith

Brad Smith fikk en god start på utlånet hos Swindon Town, med seier 3-1 over Scunthorpe United i debuten i League One.

Smith spilte hele matchen i en kamp der alle scoringene kom før pause. Vertene gikk opp i en tidlig 2-0 ledelse før gjestene fra nordøst fikk satt inn et utligningsmål. Swindons tredje scoring kom på overtid i første omgang.

Like hyggelig ble ikke debuten til Conor Coady i Huddersfield. Midtbanespilleren ble som kjent solgt til Yorkshire-klubben for £375,000 rett før helgen. Serieåpningen på hjemmebane ble nemlig katastrofalt dårlig for Mark Robins sine menn, som tapte hele 4-0 for Bournemouth. Coady spilte de siste drøye 20 minuttene, og trøsten for hans vedkommende får være at alle scoringene kom før han entret banen.