God start på Otten Cup

Liverpools juniorlag fikk en god start på Otten Cup i Nederland i ettermiddag, da AZ Alkmaar ble beseiret 1-0. Sergi Canos ble matchvinner.

Liverpool startet kampen sterkt, og AZ slet med å komme ut av egen banehalvdel. Kampen eneste scoring kom i første omgang, da Canos kom alene med keeper, og satte ballen kontrollert i mål. Ikke lenge etter var Canos på farten igjen, men denne gangen gikk avlsutningen utenfor.

I begynnelsen av andre omgang bølget spillet frem og tilbake. Det var sjanser til begge lag. Blant annet fikk Seyi Ojo en mulighet for Liverpool. Kampen hardnet til mot slutten, noe som resulterte i tre gule kort til nederlenderne og ett til Liverpool, ved Joe Maguire. AZ jaktet en utligning i sluttminuttene, men klarte ikke å komme til store sjanser.

Liverpool stiller med følgende tropp i turneringen: Ryan Fulton, Cameron Brannagan, Tom Brewitt, Sergi Canos, Daniel Cleary, Ovie Ejaria, Sam Hart, Ryan Kent, Joe Maguire, Seyi Ojo, Adam Phillips, Alex O'Hanlon, Andy Firth, Jordan Rossiter, Dave Roberts, Jerome Sinclair, Matthew Virtue-Thick, Harry Wilson.

Dette var startoppstillingen mot AZ: Fulton, Brannagan, Brewitt, Canos, Cleary, Ejaria, Maguire, Ojo, Rossiter, Sinclair, Virtue-Thick.

I morgen skal de røde spille to kamper. Først mot SC Heerenveen klokken 12.20, og deretter mot Real Madrid klokken 15.00. I den andre kampen i gruppen i dag vant Heerenveen 2-1 over Real Madrid.