Googlet etter Rodgers-spøk

Raheem Sterling ante ikke hva Brendan Rodgers snakket om da manageren spøkte om raidet og avslutningen hans midtveis i andreomgang mot Tottenham. Nå vet han.

Raheem Sterling var strålende mot Tottenham, og det var med et smil om munnen at Brendan Rodgers etterpå dro en vits om angriperens avslutning etter at han hadde danset seg gjennom og kom alene med Hugo Lloris i det 70. spilleminutt.

 

Rodgers fortalte BBC at «Sterling driblet seg gjennom Spurs-forsvaret som Ricky Villa, men avslutningen var som Ricky Gervais». Gervais er komikeren bak seriene The Office, Extras og Derek blant annet, mens Ricky Villa scoret mål etter et strålende raid mot Manchester City i FA cupfinalen i 1981.

 

- Jeg forsto ikke hva manageren mente da jeg først ble fortalt om det, men jeg søkte opp begge på Google, så nå vet jeg. Manageren spøkte om avslutningen min og sa det var et babyskudd. Han har gitt meg litt tyn for avslutningene mine, men det er noe jeg jobber med. Forhåpentligvis kan jeg score to neste gang, sier Sterling til Liverpoolfc.com.

 

- Vi har en profesjonell respekt, og han er en god man-manager, som har hjulpet meg mye på og utenfor treningsfeltet. Jeg ser opp til ham, og er glad for at han er min manager.