Håper å klatre på tabellen

Rickie Lambert håper at hans første scoring for Liverpool ikke er langt unna, og at laget begynner å klatre på tabellen snart.

Liverpool står foran en hektisk periode, der det skal spilles sju kamper på 21 dager, og Lambert regner med at det også innebærer en del spilletid for ham. Spissen står så langt bokført med 8 kamper for favorittklubben, to fra start og seks innhopp fra benken.

- Selvsagt hadde vi ønsket å starte sesongen bedre, og hatt flere poeng nå, sier den tidligere Southampton-spilleren til Liverpoolfc.com.

- Jeg tror spillerne på de fleste lag vil si det samme. Men vi er innforstått med kvaliteten til lagene vi har spilt mot, og vi har klart oss greit, mener angriperen.

- Nå har vi en sjanse til å klatre på tabellen. Den muligheten starter på søndag mot QPR. Vi er ute etter å ta de tre poengene i hver eneste kamp.

- Personlig har jeg forsøkt å fokusere på å finne toppformen, og ta vare på sjansen når den byr seg. Om jeg starter eller kommer inn fra benken, så ønsker jeg å bidra på den måten jeg vet jeg er i stand til.

- Sesongen er lang, og jeg vet jeg kommer til å få mange muligheter. Jeg føler meg trygg på at jeg er mer enn klar når sjansen byr seg.

- Jeg har misbrukt noen sjanser så langt. Når jeg ser tilbake vet jeg at jeg har hatt sjanser jeg burde ha scoret på. Men jeg forsøker å ikke være så alt for kritisk mot meg selv. Jeg har kanskje vært for kritisk mot meg selv tidligere. Jeg forsøker å slappe av mer, og bare ha tro på det jeg driver med, for jeg vet jeg er god nok og at jeg jobber hardt nok. Den første scoringen er ikke langt unna. Når den kommer, og uansett hvordan den kommer, så vil den gi meg mer selvtillit.