Håper å score mange mål

Premier League 2013/14 kan bli avgjort på målforskjell. Derfor håper Brendan Rodgers at hans mannskap skal vinne de to siste kampene med kalassifre.

Manchester City har ni mål bedre målforskjell enn Liverpool når begge lag har to kamper igjen å spille.

- Om det er et lag som kan score mange mål, og snu dette, så er det oss, sier Rodgers til Daily Mail.

- Det vil være målet vårt. Vi satser på å score mål, og være defensivt sterke. Jeg har sett det skje tidligere. Chelsea slo Wigan 8-0 i sin siste kamp for sesongen i 2010, minner nordiren om.

- Jeg mener ikke å være respektløs overfor Newcastle på noen måte. Det jeg sier er at dersom det er et lag som kan score mange mål, så er det oss. Vi er ikke et lag som vinner 1-0. Det gir oss en sjanse. Det er det laget som scorer flest mål som vil vinne.

- Manchester City må vinne begge sine gjenstående kamper. Da vil de ha vunnet fem kamper på rad, noe de kun har gjort en gang tidligere denne sesongen. Så de har et stykke å gå ennå de også. Det er på langt nær over ennå.

- Det er mye forlangt av City. Å spille tre kamper på en uke på dette stadiet av sesongen, tre kamper som virkelig betyr veldig, veldig mye, er vanskelig. Aston Villa er et utrolig lag på kontringer, og de er bedre på bortebane, og West Ham kan når de har dagen være en veldig vanskelig motstander.

- Jeg tror at dersom vi kan vinne våre to kamper, så vil det langt på vei avgjøre om vi avslutter på topp eller ei. Men først handler det om å konsentrere seg om vår egen kamp, slik vi har gjort hele sesongen, og nå er det Crystal Palace som står for tur.