Håper å signere Konoplyanka

Lokale journalister på Merseyside er samstemte i at ukrainske Yevhen Konoplyanka er en spiller Liverpool går for innen transfervinduet lukkes ved midnatt på fredag.

Både Tony Barrett i The Times og Chris Bascombe i Daily Telegraph mener at Liverpool vil prøve å sikre seg den 24-årige kantspilleren Yevhen Konoplyanko. En kjapp og teknisk spiller som er 176 cm høy og kan spille på begge sider.

Liverpool kan være beredt til å betale opp mot £16M for ukraineren, som ifølge wikipedia har 125 kamper og 25 mål for Dnipro og 35 opptredener og 8 scoringer for Ukraina.

- Vi arbeider sammen og forhåpentlig har vi en stor signering på plass før vinduet stenger, sa Brendan Rodgers til pressen i går kveld.

- Jeg har lest saker om at manageren skal være sint på klubben men ingen ting kan være lenger fra sannheten, hevdet Rodgers overfor BBC. – Eierne har vært glimrende og det er folk som arbeider veldig, veldig hardt i bakgrunnen.

- Det vil ikke være mulig å få tak i alle spillerne du ønsker av forskjellige årsaker.

- Hvis vi kan få inn noen før vinduet lukkes da kan det gjøre at vi er bedre rustet før de gjenværende kampene av sesongen.

Konoplyanka mot England:
https://www.youtube.com/watch?v=JxE6BdrQ7_A
https://www.youtube.com/watch?v=wpL_LwAIt54