Håper Aspas kan sikre Moreno

Sevilla har vist interesse for Iago Aspas, og Liverpool håper at et salg av angriperen kan bidra til at Alberto Moreno kommer motsatt vei. Bertrand og Davies alternative venstrebacker.

Ifølge Liverpool Echo har Sevilla allerede hatt samtaler med agenten til Iago Aspas om en mulig retur til La Liga. I Liverpool håper man at denne interessen fra spanjolene kan gjøre at Alberto Moreno ender opp på Anfield.

Liverpool har tidligere fått avslag på et bud på £16M for Moreno (22), venstrebacken til Sevilla. Spanjolene skal ha forlangt £20M, noe som ikke vil være aktuelt for de røde å betale. Nå håper en at et siste og forbedret tilbud, som kan inkludere Aspas, kan gjøre at man sikrer seg backen med tre landskamper for Spania.

Dersom dette ikke skulle føre frem ventes Liverpool å se mot andre alternativer for å dekke opp på venstresiden av forsvaret. Brendan Rodgers har tidligere arbeidet sammen med Ryan Bertrand (24) i Chelsea og er interessert i mannen fra London, som skal ha en prislapp på £8M. Chelsea skal imidlertid vegre seg for å selge til en konkurrent, som også tidligere har «stjålet» Daniel Sturridge fra dem for £12M.

Et annet alternativ er Ben Davies, 21-åringen som siste sesong imponerte som venstreback for Swansea. Tottenham skal ha vist interesse for spilleren, men denne skal ha kjølnet etter at waliserne ønsker £10M.