Håper på Champions League og VM-plass

Daniel Sturridge drømmer om Champions League-spill med Liverpool og plass i den engelske VM-troppen.

Liverpool-spissen har gått glipp av ni kamper etter at han skadet ankelen i november, men kan være tilbake i spill mot Stoke på søndag.

- Det hadde vært flott om vi kunne sikre oss Champions League-spill. Det er fire sesonger siden sist Liverpool var med i Champions League, og det er for lenge, sier Sturridge i et intervju med FourFourTwo.

- Det er ganske unikt at så mange nye managere forsøker å innføre ulike ideer hos sine respektive lag. Det har ført til noen sjokkresultater, og ligaen er svært interessant akkurat nå, fortsetter angriperen.

- Vi har hatt en god start, som vi ønsker å bygge videre på. Noen hevder at det kan være til hjelp for oss at vi ikke spiller i europacupene, og kanskje gir det oss en liten fordel i forhold til å holde oss friske og raske. Vi kan kanskje dra nytte av det på lang sikt, og med Guds hjelp er vi der vi ønsker å være i mai.

- På det personlige plan ønsker jeg å jobbe hardt, i et forsøk på å bli bedre. Jeg kommer ikke til å sette meg selv noen uoppnåelige personlige mål. Dersom jeg klarer å utvikle spillet mitt ytterligere, og få en plass i VM-troppen, vil jeg være henrykt. Det vil være en utrolig prestasjon. Når man tar i betraktning hvor jeg var i januar i fjor, vil det være strålende om jeg kommer med på flyet til Brasil.