Håper på færre baklengsmål

Martin Skrtel er svært opptatt av at Liverpool-forsvaret skal slippe inn færre baklengsmål denne sesongen enn de 50 man fikk i sekken forrige sesong.

- Det såret selvsagt oss i forsvarsrekka at vi slapp inn så mange mål forrige sesong, men det handler ikke bare om den bakre fireren. Det handler om laget, og hvordan vi forsvarer oss som lag, sier Skrtel til Four Four Two.

- Folk legger skylda på forsvarsrekka for at vi slapp inn 50 mål, men det er ikke bare den bakre firerens skyld. Vi må rett og slett bli mye bedre til å forsvare oss som lag.

- Klarer vi det, vil folk slutte å snakke om forsvarsrekka. Dersom vi klarer å bli bedre til å forsvare oss som lag samtidig som vi klarer å kutte ut noen av de personlige feilene som ble gjort, vil det utgjøre en stor forskjell.

- Vi er et lag som liker å angripe, og mange av spillerne liker å være med fremover i angrep, så det er noe vi kanskje må jobbe med. Alle kan ikke være med fremover. Noen ganger må du tenke på å forsvare deg også.

- Vi får se. Vi vil jobbe med dette, og forsøke å bli bedre på det. Vi spillerne er i alle fall ikke fornøyd med antall innslupne mål forrige sesong. Men vi vet hvilken retning vi beveget oss i som lag forrige sesong, og vi vil forsøke å bli enda bedre denne sesongen.

- Vi har mistet Luis Suarez, men vi har også hentet inn noen nye fjes, så jeg håper det vil fungere bra og at vi vil bli enda bedre og enda sterkere. Det er sterk konkurranse om plassene, men det kan bare være bra for oss spillerne. Når du vet at noen er klar til å ta plassen din, presser det deg til å jobbe hardt på hver eneste treningsøkt og i hver eneste kamp, for å vise manageren hvor god du er. Det kan bare være bra for laget, og det er opp til manageren å velge hvem som starter.

- Vi ble nummer to i fjor, akkurat som vi ble det i 2009, men jeg synes den angrepsrettede spillestilen vår gjorde det til den beste fotballen jeg har vært med på å spille i min tid i Liverpool.