Håper på flere sjanser

Victor Moses scoret i går for første gang siden debuten mot Swansea. Nå håper han på mer og bedre spill i den andre halvdelen av sesongen.

Nigerianske Moses har vært en skuffelse i den røde trøya så langt under låneoppholdet fra Chelsea. Totalt har han startet ni kamper og kommet inn som innbytter i syv andre, men har ikke klart å markere seg slik Brendan Rodgers ville håpet. Med scoringen mot Bournemouth i går håper han at han nå vil finne formen i den andre halvdelen av sesongen.

 

- Det var veldig viktig. Jeg vet at jeg ikke har vært meg selv de siste ukene, men jeg startet og fikk et mål i dag. Jeg vil bare bygge videre på dette, og prøve å få noen flere mål i den andre halvdelen av sesongen. Det var viktig for meg og for klubben, sa Moses til Liverpoolfc.com etter kampslutt i går.

 

- Vi visste at det ikke kom til å være en enkel kamp for oss. De var et godt lag, men vi kom hit for å gjøre det vanskelig for dem, og fikk det tidlige mål. I andreomgang hadde vi større tro på vårt eget talent, scoret det andre målet, og da var det slutt for dem. 

 

Det var Luis Suarez som hadde målgivende til Moses sin scoring.

 

- Vi vet alle hvor viktig Suarez er for vårt lag. Han er en av de beste spissene i Premier League, og scorer hver uke. Med en gang han så meg på venstrekanten snudde han spillet. Førstetouchen var viktig, så skjærte jeg innover og skjøt ballen i mål.

 

Nå ser han frem mot derbyet mot Everton på tirsdag.

 

- Det blir et enormt derby for oss. Vi ser frem til det, og vet hvor viktig den kampen er for oss for øyeblikket. Vi vil jobbe hardt sammen som et lag, og forhåpentligvis kan vi ta tre poeng mot Everton- det vil være nøkkelen for oss. Det er opp til manageren å ta ut laget, men jeg vil bare jobbe hardt på trening og forhåpentlligvis spille så mange kamper som jeg kan.