Håper på spilletid i Liverpool

Fabio Borini håper han blir å se i Liverpool-drakt neste sesong, men utelukker ikke en permanent overgang til Sunderland.

Borini har vært en suksess på utlån hos Sunderland, etter at han slet med å finne seg til rette under sin første sesong på Anfield etter overgangen fra Roma i juli 2012.

- Jeg har satt pris på hvert minutt av låneoppholdet mitt her, sier Borini til Northern Echo.

- Sunderland-supporterne har vært storartet med meg, og jeg har likt byen og alle i klubben. Vennskapet jeg har følt med alle gjennom hele sesongen har vært fantastisk.

- Liverpool vil trenge en større tropp neste sesong, for de kan ikke delta i fire turneringer med de samme 11 spillerne. Det er opp til Liverpool og deres sportslige ledelse hva som skjer med meg. Det er ikke mine ord som teller.

- Alt avhenger hva Liverpool sier. Jeg kan ikke si noe fra eller til. Jeg kan ikke si noe nå, for alt kan skje.

- Jeg har hele tiden følt at jeg hører hjemme i Premier League. Jeg trengte ikke en hel sesong i Liverpool for å bevise det. Liverpool ville ikke ha kjøpt meg om jeg ikke var god nok. De kjøpte meg for at jeg skulle spille i Premier League, men skadene jeg pådro meg var utenfor min kontroll. Denne sesongen har jeg vært skadefri, og har bevist at jeg kan spille i Premier League.

Borinis siste kamp for Sunderland før han returnerer til Liverpool blir mot hans tidligere klubb, Swansea, på søndag.

- Dette har vært en flott sesong. Jeg har fått spille rundt 40 kamper etter en sesong der jeg gikk skadet. Det har vært en hard sesong. En av de hardeste jeg har hatt, fordi vi hele tiden har kjempet mot nedrykk. Men slikt bygger karakterstyrke.