Håper på Sturridge til Everton

Brendan Rodgers sier at Daniel Sturridge har en sjanse til å bli klar til derbyet mot Everton. Jon Flanagan ute i tre måneder, mens Joe Allen ventes tilbake om tre uker.

På en dag hvor Brendan Rodgers har gitt opplysninger om Liverpools omfattende skadesituasjon, har manageren vært enda litt mer presis overfor de lokale journalistene.

Til The Times forklarer Rodgers at det er et håp om at Daniel Sturridge vil bli klar til møtet med Everton om en drøy uke, men at man ikke vil ta noen sjanse.

- Det vil handle om hvilken respons en får på skaden. Daniel arbeider godt, men vi vil vite mer tidlig neste uke. Vi kommer ikke til å forsere et comeback bare på grunn av en kamp.

- Glen Johnson vil starte med å trene for fullt på fredag. For Joe Allen vil det ta ytterligere tre uker og vi teller ned angående Emre Can.

Tre uker for Joe Allen vil bety at han kan bli kampklar til bortekampen mot Queens Park Rangers 19.oktober, som er første kamp etter det neste landskampsoppholdet. Emre Can ble skadet for Tyskland U21 9.september og kan dermed ventes å bli friskmeldt omtrent på samme tid, eller kanskje litt senere.

Brendan Rodgers forventer samtidig at Jon Flanagan vil være ute til nærmere jul.

- Jonathan vil trolig være ute i inntil tre måneder.