Har bestemt seg for Nord-Irland

Liverpool-spiller Ryan McLaughlin ønsker å representere hjemlandet istedenfor Irland, og han ser samtidig frem til å kjempe om en førstelagsplass for de røde neste sesong.

– Jeg er en katolikk fra Belfast, slår 19-åringen fast.

Det har blitt spekulert i hvilket landslag McLaughlin ønsker å representere, men nå legger høyrebacken ballen død og avkrefter påstandene om at han ikke ønsker å spille for Nord-Irland.

Tidligere har McLaughlin selv valgt å bli værende på Melwood fremfor muligheten til å reise på landslagsoppdrag, noe som har gitt folk grunn til å tro at han ønsker å skifte landslag, men nordiren forklarer at det skjedde fordi han ikke trodde på spilletid.

Ville vise seg frem

– Samtidig hadde Liverpools førstelag kamper bak lukkede dører. Brendan Rodgers var der, og jeg syntes det var en briljant mulighet for meg, sier han, ifølge Sky Sports og Belfast Telegraph.

– Jeg trodde ikke jeg kom til å spille noe særlig for Nord-Irland, så jeg tenkte at det beste for meg ville vært å bli i Liverpool og konsentrere meg om det.

McLaughlin, som har til gode å spille en offisiell kamp for Liverpool, men fikk ni kamper på utlån hos Barnsley denne sesongen, er imidlertid med Nord-Irland når de om kort tid skal møte Uruguay og Chile i privatlandskamper.

Les også: Antyder landslagsdebut for McLaughlin

Unggutten ser i tillegg frem mot en ny sesong på Merseyside. Neste sesong spiller Liverpool i Champions League, og nettopp det gir backtalentet tro på debut i 2014/2015-sesongen.

– Manageren tør å bruke unggutter

– Liverpool er i så mange turneringer neste sesong, så forhåpentligvis får jeg en sjanse fordi vi må rotere en del på laget, sier han.

– Manageren har vist at han tør å bruke unge spillere. Se på hvordan Jon Flanagan kom ut av det blå under Brendan og tok sin sjanse.

Han forteller at det ikke vil være snakk om et klubbskifte i sommer, selv om han foreløpig står bak blant andre Flanagan, Glen Johnson og Martin Kelly i køen om høyrebackplassen.

– Jeg vet hvor jeg ønsker å være, og det er i Liverpool.