Har du en manager i deg?

Bli med i konkurransen du også. Sett opp et lag og se om du kan slå dine medsupportere! Det er gratis å delta. Toppremien er tur til Anfield!

Supporterklubben har satt opp en liga i det offisielle Barclays Premier League-spillet Fantasy Premier League. Sett opp ditt lag før ligastarten, og meld deg inn i LFCSCN-ligaen vi har satt opp innen lørdag 16. august klokken 12.30.

 

Mange har allerede meldt seg på - gjør det du også!

 

Vi følger de vanlige reglene, og spillet går sin vante gang. Her er oversikt over regler for poengutdeling. Her gjelder det å følge med, og holde laget sitt oppdatert for hver runde!

 

Slik gjør du: Klikk på linken nederst, opprett en bruker hvis du ikke har. Sett deretter opp laget ditt, og meld deg på i vår liga (LFCSCN) med koden 983558-235233. Vi gjør oppmerksom på at alle kan delta, men kun de som er medlemmer i supporterklubben innen 16. august vil kunne vinne premiene. Hvis noen havner på samme poengsum blir det trekning.


Premiene er:
1. Tur til Anfield - fly, tre netter på hotell og kampbillett for 1 person neste sesong (2015/16).
2. To kampbilletter 2015/16 (avtales sammen med LFC).
3. Valgfri kampdrakt for 2015/16.

Ekstrapremie: Alle som kommer foran redaktør Torbjørn Flatin er med i trekningen av en signert drakt av en av dagens spillere.

 

Vi er klar over at veldig mange allerede har både lag og brukernavn i dette spillet - men vi vil foretrekke at folk oppgir sitt fulle navn slik at en vet hvem man konkurrerer med.

 

Opprett ditt lag nå: http://fantasy.premierleague.com.

Lykke til!