Har du kjøpt billett til 5Times?

I slutten av mars kommer Liverpool ex-players til Norge med trioen Steve McManaman, Robbie Fowler og Jason McAteer. Det blir en kveld i Bergen og en i Oslo. Har du kjøpt billett?

Vi møtte daglig leder for 5Times, Robin Grime, i Liverpool nylig og benyttet anledning til å spørre ham mer om dette opplegget går ut på?
- Jeg startet i 5Times for et års tid siden. Før det jobbet jeg en del med Rafa Benitez, men ønsket ikke å bli med på flyttelasset til London og Italia. En samtale med Jan Mølby, som nå er formann for Liverpools spillerforening for ex-players, gjorde at jeg startet å jobbe for ex-players vedrørende flere prosjekter. Det var behov for litt opprydding og tydeliggjøring hva og hvordan spillerforeningen skulle stå frem utad. Vi ønsket å styrke profilen og organiseringen. Ut av det ble blant annet 5Times lansert og vi reiser rundt i hele verden med «showet» vårt.

Hva er målet med 5Times?
- For å si det enkelt så er 5Times vårt viktigste redskap til å skape inntekter til våre veldedighetsprosjekter. Det er formålet med 5Times. Vi gjør forskjellig ting – «5Times on the road» er bare ett av mange ting vi gjøre for å gi inntekter til våre charities. Jeg vil understreke av spillerne ikke får lønn, dette er ren veldedighet.

For å spørre rett ut; hva får folk for pengene?
- Godt spørsmål! Jeg skal forsøke å forklare så godt jeg kan. Målet med kvelden er å gi supporterne en unik opplevelse – en eksklusiv kveld med tre tidligere spillere. Når får du igjen muligheten til å ta en øl med Robbie Fowler og Steve McManaman? Trolig aldri. Jason McAteer er en av de morsomste personlighetene i gruppa vår. Han binder det hele godt sammen. Spør han gjerne om hva spillerne tenkte på da de stod opplinet på banen foran VM-kampen mot Norge i USA. Hvorfor forlot Macca Liverpool? I Bergen eller Oslo får du mulighet til å spørre de vanskelige spørsmålene. I tillegg blir det mange gode historier naturligvis. Det som er unikt med alle våre ex-players er at de trives svært bra sammen. Det merkes også når de er på scenen.  Vi holder på ca 2,5 time. Dette blir ikke bare en vanlig supporterkveld – dette må bare oppleves. Vi avslutter selvsagt alltid med You’ll Never Walk Alone – sjekk video fra Belfast her.



Robin Grime (midten) er daglig leder i 5Times. Her flankert av Patrick Berger og Didi Haman - bildet er tatt i Sør-Afrika i november.

Billettprisene er høyere enn vanlig. Hva ligger i prisen?
- Hvis du sjekker vårt bookingside så ser du at den vanlige billetten koster kr 450,- pluss avgift og kr 950,- pluss avgift for «meet and greet». Som regel er det den siste kategorien som selges ut først. I UK selger vi normalt billettene for £35, men vi må legge på litt for reise og oppholdet. Spillerne selv får ikke lønn. Alt overskudd går som sagt til våre hjertesaker. Når spillerne samles på slutten av året avgjøres det hvilke veldeighetssaker som skal støttes. Kanskje er det vanligere med «charity nights» i England enn i Norge – men en stor del av inngangsbilletten går altså til å støtte en god sak. Vi kan ikke reise til utlandet og komme tilbake med null kroner eller minus i regnskapet. Jeg håper alle forstår det. En vanlig billett dekker kun inngangsbillett. Det er ikke mat eller drikke inkludert, for å understreke det. «Meet and Greet» er kanskje ikke så vanlig å gjøre i Norge som her i England, men dette gir deg en time eksklusiv sammen med spillerne. Det er også en viktig del av å få dette til å gå rundt økonomisk. I tillegg vil det bli en god del unike signerte souvenirer til salgs – både til fastpris og på auksjon. Mer om dette kommer.

Spennende. Hvordan har salget vært så langt?
- Bergen den 26. mars har solgt helt greit. Her blir vi en bra gjeng. Men vi ser gjerne at flere trykker på bestilingslinken allerede nå hvis de har tenkt å komme. Oslo har vært et mysterium, vi har solgt langt under forventning. Jeg skjønner ikke hvorfor? Kanskje er folk i hovedstaten litt mer bortskjemte på events og store navn? Jeg vet at det også har vært mange Liverpool events i Norge de siste årene. For meg er det viktig å få frem at dette ikke er en «vanlig kveld», men noe mer unikt og eksklusivt. Hvis salget ikke er det, og supporterne ikke stiller opp, så blir det vanskelig for oss å prioritere Norge i fremtiden. Luis Garcia har akkurat lagt opp å sluttet seg til oss. Vi har mange spennende navn på programmet. Så jeg håper å se mange av dere i mars, avslutter Robin.

Fakta
5Times kommer til Norge i slutten av mars med Robbie Fowler, Steve McManaman og Jason McAteer.

Datoer er: 26. mars i Bergen (sted: Rick’s) og 27. mars i Oslo (sted: Kulturhuset, Youngstorget).
Billetter selges her.

Timeplanen for kvelden ser slik ut:
Kl 19.00: dørene åpnes
Kl 20.00: start fra scenen
Kl 21.00: pause
Kl 22.30: slutt