Har forhørt seg om Falcao

Tony Barrett i The Times melder at det medfører riktighet at Liverpool har forhørt seg om Monaco-spissen Radamel Falcao er tilgjengelig, men Anfield-klubben ble informert om at colombianeren er på vei til Real Madrid.

Falcao er på vei bort fra Monaco på lån i sommer, og Liverpool undersøkte om det var mulig å få ham til Anfield som en kortsiktig erstatter for Luis Suarez. Men Liverpool-ledelsen fikk klar beskjed om at 28-åringen ønsket seg til Real Madrid.

The Times skriver også at Monaco krever hele £12M for å låne ut Falcao i en sesong, og colombianerens lønn er på hele £10M etter skatt. Dermed skrinla Liverpool sin interesse umiddelbart.

Brendan Rodgers har ifølge Barrett innrømmet at det er helt avgjørende at han får inn en ny spiss før transfervinduet stenger, men dette viser seg altså vanskelig for Liverpool-manageren. Først tapte han kampen om Alexis Sanchez, og deretter feilet Loic Remy den medisinske testen.

Bare ti dager før den nye sesongen starter er den skadede duoen Daniel Sturridge og Fabio Borini Liverpools eneste seniorspisser ved siden av nyinnkjøpte Rickie Lambert. Falcao ville ha vært en perfekt erstatter for Luis Suarez, men nå må Rodgers konsentrere seg om andre mulige transfermål.