Henderson blir med troppen til Norwich

Jordan Henderson er suspendert til kampene mot Norwich, Chelsea og Crystal Palace, men vil reise med resten av troppen til alle de tre matchene.

Henderson vil ta del i forberedelsene til kampene på vanlig måte, ifølge Mirror.

- Det er hjerteskjærende at Jordan ikke får spille disse kampene, med tanke på den gode sesongen han har hatt, sier Brendan Rodgers til tabloidavisen.

- Men selv om vi vil savne ham ute på banen, har vi ikke råd til å savne hans personlighet utenfor banen i tillegg. Derfor vil han reise med laget, og være en del av det vi gjør.

- Jordan reiser med resten av troppen. Jeg har fortalt ham at han er et viktig medlem i gruppen. Han kan ikke påvirke de neste kampene ute på banen, men han vil være en viktig mann å ha i garderoben, på våre reiser og på hotellet, for han hører hjemme i gruppen.

Rodgers synes det røde kortet som Henderson fikk mot Manchester City var strengt idømt.

- Jordan er en svært ærlig spiller, og han var faktisk først på ballen. Men vi har snakket om det, og han forstår grunnen til at han ble utvist, noe som var veldig uheldig.

Rodgers må trolig også klare seg uten Daniel Sturridge på Carrow Road, men manageren tror at erstatterne for Henderson og Sturridge vil klare brasene.

- Spillerne som kommer inn vil klare seg fint. De har forberedt seg på dette, og de vil vise sin profesjonalitet.

- Jeg har alltid sagt at den vanskeligste delen av min jobb er å ha 21 spillere som er helt strålende på trening hver eneste dag, og som jobber knallhardt og er utrolig profesjonelle, og så må jeg velge 11 av dem, og en tropp på 18.

- Jeg har sagt til dem hele tiden at grunnen til at de må forbli profesjonelle og holde seg i kjempeform, er at deres tid vil komme, og når den kommer må de være klare til å ta vare på sjansen de får.