Henderson månedens spiller

Jordan Henderson er blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for september. 24-åringen startet fire av de fem kampene i september, og fikk oppleve å spille Champions League-fotball for første gang.

Foran kampen mot Ludogorets ble det også bekreftet at midtbanespilleren var klubbens nye visekaptein.

- Det er hyggelig å bli kåret til månedens spiller. Jeg ønsker å takke alle supporterne som stemte, og forhåpentligvis får jeg flere slike utmerkelser i tiden som kommer. Men selv om det er hyggelig å vinne individuelle priser, så foretrekker jeg at laget vinner trofeer, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Jeg kan fortsatt bli bedre. Jeg kan komme inn i feltet mer, og score flere mål. Det er fortsatt mye jeg må jobbe med på trening, og jeg kan forbedre alle sider ved mitt spill. Forhåpentligvis vil jeg fortsette å gjøre det.

Nå fokuserer Henderson på søndagens kamp mot Queens Park Rangers i London.

- Vi kan fortsatt prestere bedre som lag. Vi har gjort det bra i noen kamper, og ikke fullt så bra i andre. Resultatene så langt har vært litt varierende.

- Forhåpentligvis får vi fart på sesongen nå, og kan få til en god resultatrekke, bygge selvtillit og spille bra. Vi har masse talent i gruppen, og har tro på oss selv, så forhåpentligvis klarer vi det.