Henderson ny visekaptein

Jordan Henderson er bekreftet som den nye visekapteinen for Liverpool FC. Henderson tar over for solgte Daniel Agger. - Han står fram som et eksempel for andre, sier manager Brendan Rodgers.

Visekaptein Daniel Agger tok nylig turen tilbake til Brøndby og valget som ny nestkommanderende etter Steven Gerrard har falt på Jordan Henderson.

Henderson ble hentet til Anfield av Kenny Dalglish sommeren 2011 og har spilt 135 kamper og scoret 13 mål for Liverpool FC.

- Jordan er en som representerer våre beste verdier, som et lag og som en klubb, sier Brendan Rodgers om Jordan Henderson.

- Både han og Steven er eksempler for andre i måten de oppfører seg på både på og utenfor banen. Hvordan de lever sine liv, hvordan de trener og deres innstilling til å arbeide.

- Jordan er fullstendig hengiven til fotballen og hans lederegenskaper vises gjennom det eksempelet som han setter. Dette er enda en flott historie for Jordan på hans reise som Liverpool-spiller og det viser den store fremgangen som han har gjort.

- Han representerer seg selv virkelig bra både for klubb og landslag, han har en førsteklasses moral og jeg tror han kommer til å bli en viktig spiller her i atskillige år fremover.