Holder kontakten med Origi

Brendan Rodgers holder kontakten med Divock Origi på utlånet i Lille, og gir spilleren tilbakemelding på hva han kan forbedre seg på.

I kveld vil Divock Origi spille sin første av forhåpentligvis mange kamper på Merseyside. LIlle møter Everton i Europa League, i en kamp som vises på C More Fotball fra kl. 21.05.

 

Brendan Rodgers forteller at han holder kontakten med belgieren.

 

- Vi er i regelmessig kontakt med gutten. Han er et herlig talent. Jeg får alle kampene lastet ned av vårt rekrutteringsteam. Vi er i kontakt, noe som er flott, og hjelper ham med sitt spill. Han har et stort talent for noen som er så ung, og vi ser på sider ved spillet hans, sier manageren til Liverpoolfc.com.

 

- Når han spiller i Frankrike, laster vi ned kampene her, analyserer dem, og gir tilbakemelding om hvor han kan forbedre seg, og hva han gjør veldig bra. Når han kommer hit neste sommer er han forberedt, og vi vet hvilke deler av spillet som er hans styrker.

 

- Forhåpentligvis kan han i denne tiden forbedre andre deler ved spillet.

 

Rodgers kommer ikke til å møte 19-åringen når han nå er i byen.

 

- Nei, vi må respektere at han konsentrerer seg for klubben og laget sitt i kveld. De har en viktig kamp, og vi må respektere det, avslutter nord-iren.