Houllier tror på Liverpool

Tidligere manager hos de røde, Gerard Houllier, tror Brendan Rodgers kan gjøre det han og Rafael Benitez ikke maktet, å bringe Premier League tittelen til Anfield.

- Ja, Brendan vil vinne tittelen fordi han har tre kamper igjen og laget har stabilitet og mye selvtillit, sa Houllier etter å ha ledet det ene legendelaget under dagens veldedighetskamp for Hillsborough.

- De er offensive og de vil alltid score mål, og de ønsker det så mye at de bare vil bli sterkere under innspurten.

- Jeg setter stor pris på den filosofien som Brendan og hans stab har, og jeg liker mannen like mye som manageren. Han trives med å ta på seg treningsdressen og det er hva vi liker i Frankrike. Taktisk er han veldig skarp.

- Jeg tror det er enda vanskeligere å vinne tittelen nå siden du har klubber som Manchester City, Manchester United, Chelsea og Arsenal som er store klubber med rik historie og i noen tilfeller også har større midler.

- Du kan ikke ha noe bedre trofé for 25-års markeringen av Hillsborough enn ligapokalen. Jeg forstår det slik at noen spillere også tenker på det.

- Noen av oss var nærme, som meg selv og Rafael Benitez, men vi greide ikke å vinne ligaen. Derfor er det bare å ta av seg hatten for Brendan, som har ledet sitt lag på en glimrende måte.