Hyller de unge spillerne

Brendan Rodgers var meget godt fornøyd med sine to debutanter, Jordan Rossiter og Jordan Williams, etter at Liverpool avanserte i ligacupen på Middlesbroughs bekostning.

Rossiter startet kampen, og tegnet seg på scoringslisten allerede etter ti minutters spill. Williams entret banen 11 minutter før ordinær tid var over, og var sikker som banken i straffespark-konkurransen.

- Dette var en god kveld for våre unge spillere, konkluderte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse etter kampen.

- Unge Jordan Rossiter kunne gå til Anfield. Han bor rett rundt hjørnet. Jeg er henrykt på hans vegne. Han fikk muligheten, og viste vidunderlig ro når han satte ballen i mål.

- Jeg ble også imponert over unge Jordan Williams. Han kom innpå, og viste godt overblikk og ro i kampen. Han er en vidunderlig fotballspiller, og en ung spiller som utvikler seg bra.

- Jeg tror alle guttene på våre U8 og U9-lag og alle akademitrenerne vil merke seg hva som skjedde i kveld. De vet nå, gjennom mitt arbeide, at jeg alltid vil studere dem, for det er min jobb å utvikle toppspillere av unge talent, ikke bare kjøpe inn spillere. Vi ønsker å gjøre et forsøk på å dyrke våre egne spillere her, ellers er det ikke noe vits i å ha et ungdomsakademi.

- Det var fantastisk for Rossiter at han kom inn og debuterte med en scoring. De andre unge spillerne som ikke var involvert fikk også en god opplevelse. I kveld var det en god kveld i deres forsøk på å spille fast for førstelaget.

En annen som bidro sterkt til avansementet var Suso, som sendte Liverpool i føringen i annen ekstraomgang, og som også var sikker fra ellevemeteren ikke bare en gang, men to ganger, i straffespark-konkurransen. Han var mannen som satte Liverpools siste straffespark i nota foran The Kop.

- Jeg må nevne unge Suso. Han har ikke fått mye spilletid, men han har jobbet hardt hver dag, og når han kom inn syntes jeg han var virkelig positiv for oss, og scoret et veldig fint mål.