I skyene etter hat-trick

Jordon Ibe er høyt oppe etter å ha gjort sitt første hat-trick i internasjonal fotball, da England U19 slo Montenegro 6-0 i en EM-kvalifiseringskamp lørdag.

18-åringen var den store stjernen i EM-kvalifiseringskampen på Walsalls Banks Stadium.

- Jeg er veldig glad for å ha hjulpet laget til å gjøre det så bra i den første kampen, sier Ibe til TheFA.com.

- Det at jeg gjorde hat-trick gjør det hele enda mer spesielt. Det var en god følelse, og jeg fryder meg over at jeg kan dra tilbake til St. George's Park med matchballen, legger han til.

England er vertskap for gruppe 1 i Eliterunden i EM-kvalifiseringen, hvor de i tillegg til Montenegro også møter Skottland og Ukraina. Bare gruppevinneren går til EM-sluttspillet i Ungarn i juli.

- Foran kampen og på trening hele uken har manageren lagt vekt på hvor viktig det er å vinne første kamp i en turnering som dette. Når du har tre kamper på så kort tid, er det viktig å få en god start. Derfor var det fantastisk å ta alle tre poengene, og at laget scoret seks mål i dag.

- Kampene kommer som perler på en snor, så vi må forberede oss godt, og sørge for at vi kommer til hektene igjen foran hver enkelt kamp. Vi må sørge for at vi er klare for neste oppgave, og forhåpentligvis spiller vi like godt mot Skottland på mandag.

- Jeg føler meg i god form. Det var flott å spille nye 90 minutter etter sesongslutt, slik at jeg holder koken. Jeg er i tillegg selvsagt i skyene etter å ha scoret hat-trick.

- Det er sjelden at jeg spiller to kamper så tett etter hverandre, for jeg er vanligvis ikke involvert i turneringer. Men å få spille for England i en slik turnering nå, etter å ha vært i troppen i den forrige runden i Slovenia, er en god erfaring for meg, og forhåpentligvis fortsetter jeg å gjøre det bra.

Matchballen fra den store dagen akter Ibe å ta godt vare på.

- Jeg skal få alle spillerne til å signere den, og så skal jeg ta den med hjem. Det er mitt første hat-trick for England, så det er noe jeg alltid vil huske.