Ikke fornøyd med uavgjort

Martin Skrtel er ikke fornøyd med poengdeling mot Hull, men trøster seg med at laget holdt nullen for første gang siden 31.august.

- Etter kampen mot Real Madrid ønsket vi å vinne og ta de tre poengene. Men dessverre klarte vi ikke å score mål, så det ble bare uavgjort. Det er ikke nok, så vi er ikke fornøyd med det, sier Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Vi visste vi ville få en tøff kamp, for Hull spiller bra. De tok et poeng borte mot Arsenal, så vi visste de ville forsvare seg godt. Det viste de nok en gang at de er i stand til. Vi prøvde å spille vårt spill, holde tempo på ballen og skape sjanser, men vi klarte ikke å ta vare på dem.

- Det var hyggelig at vi klarte å holde buret rent, for vi har måttet tåle mye kritikk for forsvarsspillet vårt. Så jeg er glad for at vi holdt nullen. Akkurat det er et lite pluss for oss.

Neste kamp for Liverpool kommer allerede på tirsdag, når Swansea gjester Anfield i fjerde runde i ligacupen.

- Vi er inne i et ganske hardt kamp-program. Vi spilte onsdag, og nå skal vi spille igjen på tirsdag. Vi vil gjøre vårt beste. Det er en ligacupkamp, og det er en turnering vi ønsker å vinne. Dette er en sjanse til å vinne et trofé, så vi må være klare for den kampen, avslutter Skrtel.