Ikke overrasket over Sterlings utvikling

Suso forteller at han ikke er overrasket over den gode utviklingen til midtbanekollega Raheem Sterling.

Suso og Raheem Sterling kom opp fra akademiet til Liverpools førstelag sammen. Duoen var på akademiet samtidig, og spanjolen så allerede da at Sterling ville bli en stjerne.

- Jeg husker det første året etter at jeg kom til Liverpool, når jeg var på akademiet og spilte for reservelaget. Raheem var på U18-laget, og spilte noen virkelig gode kamper. Han var selvsagt veldig ung, bare 16 år gammel, men du kunne se kvalitetene han hadde og at han ville bli en veldig god spiller, slår Suso fast til Liverpoolfc.com.

- Nå er han blitt fast inventar på førstelaget, og du kan se at han har blitt en mye bedre spiller. Men han utvikler seg fortsatt, og hver gang du ser ham spille er han vanligvis bestemann på banen.

- Han var banens beste spiller da England møtte Norge, og det er virkelig hyggelig å se hvordan han har vokst som spiller når du spiller sammen med ham.

- Han er en veldig trivelig fyr også, som alltid lytter til deg når du snakker med ham, og dersom han må lære noe så gjør han det. Han er en fantastisk gutt.

- Når du trener sammen med gode spillere, har du de perfekte forholdene for å bli en god spiller og forbedre deg.