Ikke overrasket over treg start

Brendan Rodgers forklarer at Liverpool er der man kunne forvente at laget skulle være etter at de røde hentet inn mange spillere i sommer samt solgte Luis Suarez.

Brendan Rodgers er ikke overrasket over at Liverpool har fått en treg start på sesongen.
- Vi mistet et verdensklassetalent og den naturlige fremgangen for laget stoppet opp. Vi måtte gjenoppbygge troppen, forklarer Brendan Rodgers til Daily Mirror.

- Jeg tror vi er der hvor vi kunne forvente. Spillerne vi hentet inn var ikke skikkelig etablerte. Den avgjørelsen ble tatt vel vitende om at de kanskje ville slite litt i begynnelsen, men at de ville bli store spillere for klubben i fremtiden. Det er der vi står akkurat nå.

Uavhengig av salget av Luis Suarez så måtte troppen styrkes foran den sesongen.

- Det var ikke engang et modig steg. Det var noe vi måtte gjøre. Vi kunne ikke gå til denne sesongen med samme spillergruppe som i 2013/14. I tillegg mistet vi en toppspiller.

- Det var klart at vi trengte å gjøre det. Vi har hentet inn noen unge spillere, og vi ser at de besitter kvalitet, men at det vil ta noe tid for dem å finne seg til rette. Unge spillere vil gjøre feil. Så er det livstilen og tilpasning. Nye spillere kommer til et nytt levesett.

- Det er kanskje vanskelig for andre å forstå det på bakgrunn av hvor vi var forrige sesong. Forventingene har kommet opp på et nivå som trolig ikke var der for to år siden. Vi må håndtere det, men det er noe jeg har et ganske avslappet forhold til. Det er der fordi vi har gjort det så bra.

- Folk sa etter Real Madrid-kampen: "Viser det hvor langt vi har å gå?". Det viser hvor langt vi har kommet. For et par år siden trodde folk vi var langt unna en Champions League-kveld på Anfield mot Real Madrid.

- Flyter spillet som forrige sesong? Nei, Er det potensial i laget? Jeg tror det. Vi må fortsatt levere som lag. Vi ønsker fortsatt å vinne og være med å kjempe. Og jeg tror oppriktig at det kommer til å skje.

- Uten at vi er i nærheten av vårt beste så er vi i kvartfinalen i cupen og vi har skjebnen i egne hender i Champions League. I tillegg er vi et par poeng unna topp fire i ligaen. Hvis det ikke hadde vært for den dramatiske utligningen i derbyet, hadde vi vært på fjerde.

- Det gjøres mye flott arbeid på daglig basis. Min drivkraft er intensivert for å sørge for at gruppen er suksessfull, finner sammen og kan utfordre i toppen.