Ikke startet kontraktssamtaler

Steven Gerrard avslører at han ennå ikke har gått i dialog med Liverpool FC om en ny kontrakt. Hans nåværende avtale utløper neste sommer. Utelukker ikke å avslutte karrieren i utlandet.

Brendan Rodgers sa nylig at en ny ettårskontrakt ville være en formalitet, men inntil et formelt tilbud ligger på bordet har Gerrard kun fokus på kommende sesong.

- Brendan har nevnt det et par ganger til pressen, men det har ikke vært noen samtaler, uttaler Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Jeg forsøker ikke å kkkk eller noe slikt. Jeg er sikker på at vi kommer til å snakke sammen i fremtiden, men vi får vente og se.

- Jeg håper at jeg blir her i mer enn ett år, selvsagt gjør jeg det. Men alt handler om denne sesongen.

- Jeg kan bare snakke om det jeg har igjen av kontrakten, og det er ett år. Det kan være min siste sesong, jeg vet ikke.

- Jeg skal være med å kjempe om hvrt trofé denne sesongen og gi alt jeg har.

Gerrard vil ta fatt på sin 17. sesong i Premier League, og utelukker ikke at han kan komme til å avslutte karrieren i utlandet. Chelseas Frank Lampard sluttet seg nylig til New York City FC fra Chelsea.

- Jeg tror Frank har tatt en flott beslutning. Han er i en alder av 36 år og har hatt en fantastisk karriere. Jeg tror ikke han har noe mer å bevise i England.

- Han har slått rekorder i Chelsea og vunnet alt med dem. Jeg tror det er en perfekt overgang for ham.

- En dag kan det skje med meg, jeg vet ikke. Jeg har egentlig aldri diskutert det med noen eller tenkt på det.

- En dag får jeg kanskje muligheten til å prøve noe nytt. Men jeg har ikke tenkt mye på det.