Imponert over laget Rodgers har satt sammen

Liverpool-legenden Jamie Carragher er svært imponert over måten Brendan Rodgers har formet sitt Liverpool på, og ikke minst det faktum at de røde nå er ligaens mestscorende lag.

Liverpool har gjort 73 mål på 28 ligakamper denne sesongen, noe som er fire mål mer enn Manchester City har gjort.

- Når Rodgers tok over var Liverpool blant de som gjorde færrest mål av lagene på øvre tabellhalvdel. Det er imponerende at de klarer å konkurrere med klubber med langt større finansielle ressurser. Chelsea og Manchester City kan kjøpe spillere fra øverste hylle. Liverpool hentet inn Coutinho, som ikke fikk spilletid i Inter, og Sturridge, som ikke fikk spilletid i Chelsea, poengterer Carragher til TalkSport.

- Spillerkjøpene Brendan Rodgers har gjort sier litt både om manageren og om spillerne. Han satte disse spillerne inn på laget, og nå scorer Liverpool flere mål enn lag som har fire spisser i verdensklasse.

- Det er tydelig at Liverpool ikke er langt unna toppen nå. De er med i tittelkampen. Ikke bare det. Se måten de spiller på. Southampton-kampen var en av de kampene hvor man antok at Liverpool kunne avgi poeng. Det er et vanskelig sted å vinne fotballkamper. Jeg tror Manchester City og Arsenal spilte uavgjort der. Liverpool dro dit og vant overbevisende, og det sender ut en klar melding til alle. Dette var en av de kampene hvor Chelsea, Arsenal og Manchester City hadde håpet at Liverpool ville avgi poeng.