Ingen kjøp i januar

Liverpool prøvde til siste slutt å sikre seg Yevhen Konoplyanka fra Dnipro Dnipropetrovsk, men greide ikke å bli enige om en avtale. Utlånsavtaler for Coates, Ngoo og McLaughlin

Selv da klokken slo midnatt var man ikke sikre på om Liverpool bokstavelig talt i 12. time hadde greid å sikre seg Yevhen Konoplyanka fra Dnipro Dnipropetrovsk. Det ble imidlertid snart klart at etter å ha blitt enige om personlige betingelser og spilleren hadde gjennomført en redusert legesjekk, kunne klubbene ikke komme til enighet. Gode kilder hevdet i etterkant at det var den stenrike eieren hos Dnipro som bare ikke ville godkjenne handelen.

Det betydde at Liverpool ikke sikret seg noen nye spillere i dette transfervinduet.

Det har heller ikke gått noen erfarne spillere ut, men noen yngre har gått på utlån som Ryan McLaughlin til Barnsley og Michael Ngoo på deadline day. Sebastian Coates bekreftet også det vi har skrevet tidligere, at han vil være hos sin gamle klubb Nacional ut sesongen. Sebastian er fortsatt ikke spilleklar etter sin korsbåndsskade men vil håpe å være på banen før sommeren.