Ingen kontrakt for Glen Johnson

Liverpool Echo tror Liverpool verken vil gi Glen Johnson ny kontrakt eller selge høyrebacken. Avisen kommenterer Richards, Lallana, Moreno og Worm.

Kontrakten til Glen Johnson løper ut etter neste sesong. Spilleren som fyller 30 år i august er en av de med høyest lønn hos Liverpool og det var ventet at de røde ville komme med tilbud om en ny kontrakt med lavere betingelser. Liverpool Echo tror imidlertid at klubben vil la avtalen løpe ut da landslagsbacken uansett nå nærmer seg en alder hvor det ikke vil være mye å hente ved et salg.

En ønsker heller å beholde Johnson en sesong til og dra nytte av hans erfaring når man bl.a. skal spille i Champions League, så vil det bli opp til spilleren selv å spille så overbevisende at Liverpool ønsker å tilby ham en ny avtale.

Det vil igjen bety at Liverpool sannsynligvis ikke vil være på utkikk etter en høyreback i sommer og Echo sier at Micah Richards hos Manchester City, som er blitt linket til Liverpool, ikke er på ønskelisten til Brendan Rodgers.

De røde håper fortsatt å sikre seg Adam Lallana fra Southampton og Alberto Moreno hos Sevilla er øverst på listen i søken etter en venstreback.

I tillegg skal man være ute etter en sterk midtstopper og en keeper til. Michael Vorm hos Swansea skal være tilgjengelig og Liverpool vurderer å legge inn et bud på den 30-årige sisteskansen.