Innhopp for Coutinho

Philippe Coutinho fikk et innhopp for Brasil i nattens privatlandskamp mot Colombia. To tap for Liverpool U18 i internasjonal turnering.

Philippe Coutinho entret banen som erstatter for Oscar 72 minutter ut i Brasils privatlandskamp mot Colombia på Sun Life Stadium i Miami. Midtbanespilleren fikk dermed sin andre landskamp for Brasil. 73 429 tilskuere fikk se Neymar score kampens eneste mål på et frispark i det 83.minutt.

Liverpool U18 spilte to kamper i Premier League Under-18 Champions Cup i går, og tapte begge, henholdsvis 2-0 for West Ham og 2-1 for Benfica i gruppe B. Kampene ble spilt på Tottenham Hotspurs treningssenter i London. Benfica vant Liverpools gruppe, mens Tottenham vant sin gruppe etter å ha slått Everton 5-1 og spilt uavgjort 1-1 mot Real Madrid. Sistnevnte vant 1-0 over Everton i den siste kampen i gruppe A. Dermed skal Tottenham og Benfica spille finale i dag.