Interesse for Caulker

The Times sier at Steven Caulker hos Cardiff er en interessant spiller for Liverpool i sommerens transfervindu. Fire av signeringene fra i fjor sommer på vei ut.

Tony Barrett hos The Times istemmer at Liverpool er klare til å gå for Adam Lallana, men skriver at det også er interesse for Steven Caulker hos Cardiff.

22-årige Caulker ble linket til Liverpool også før denne sesongen, men andre kilder har hevdet at Tottenham ikke ønsket å selge ham til en rival og lot ham gå til Cardiff for £8M mot at klubben fra London skulle få prosenter ved et videresalg. Det hevdes imidlertid at engelskmannen har en klausul i kontrakten som gjør at han kan gå for et fastsatt beløp nå som Cardiff har rykket ned fra Premier League.

- Det er klart at vi må handle i andre butikker enn Manchester City og Chelsea, men vi vil hente inn spillere som vi tror kan gjøre oss bedre, sier Brendan Rodgers til The Times. – Arbeidet har pågått en stund, spesielt etter at det ble klart at vi kommer til å spille i Champions League.

- Jeg tror vi kan være et virkelig attraktivt valg for spillere ute i Europa. Vi er tilbake på fotballkartet nå, men har fortsatt arbeid å gjøre. Vi må sørge for å ta de rette avgjørelsene og hente de rette spillertypene.

The Times skriver at Victor Moses og Aly Cissokho, som har vært på lån denne sesongen, vil gå tilbake til sine klubber etter at sesongen avsluttes denne helgen. Avisen mener at Iago Aspas og Luis Alberto også er på vei ut.