Interesse for Dele Alli

Liverpool Echo skriver at Liverpool har kommet med en henvendelse til MK Dons om den 18-årige midtbanespilleren Dele Alli, uten at noe formelt bud er lagt inn.

Høyvokste Dele Allis spilte forrige sesong 33 kamper og scoret seks mål for MK Dons. Ifølge Liverpool Echo har Liverpool gitt til kjenne at det er interessert i midtbanespilleren som sammenlignes med Steven Gerrard. Andre storklubber som Chelsea, Manchester City, Arsenal og Manchester United skal også følge situasjonen nøye.

- Han er en av de mest begavede 17-åringer som dette landet har sett, uttalte manager Karl Robinson i mars. Robinson har for øvrig en fortid som trener på Liverpools akademi.

- Han er den beste unge spilleren jeg har arbeidet sammen med. En blir nesten redd når en ser det talentet han har og det kan hevdes at han er landets beste midtbanespiller i sin aldersgruppe.

- Vi vet det vil komme et bud på mange millioner for Dele en dag, men det er viktig at han nå blir hvor han hører hjemme.

- Jeg ser på ham som en ung Steven Gerrard, med lignende størrelse og kroppsbygning. Han må lære å score flere mål og er i ferd med å bli bedre på det.