Intet bud på Lovren ennå

Liverpool Echo slår fast at Liverpool FC er ute etter Southampton-stopperen Dejan Lovren, men melder at Anfield-klubben så langt ikke har lagt inn noe bud på kroaten.

Echo skriver at Lovren troner øverst på ønskelista til Liverpool når det gjelder defensive forsterkninger til neste sesong, men lokalavisen konstaterer at de røde fortsatt ikke har lagt inn noe formelt bud på Southampton-forsvareren.

Brendan Rodgers mener at 24-åringen vil bidra med styrke og lederskap i Liverpools midtforsvar. Lovren kostet Saints £8.5M da de hentet ham fra Lyon sist sommer. Han har erfaring med spill i Champions League fra sin tid i Frankrike.

Liverpool er som kjent også ivrige på å sikre seg en annen Southampton-spiller, nemlig Adam Lallana. Echo skriver at samtaler med Southampton angående Lallana fortsatt pågår.

Echo gjentar også at Liverpool fortsatt følger situasjonen til Cardiff-midstopper Steven Caulker med stor interesse, og at Anfield-klubben fortsatt ivrer etter å sikre seg Sevillas venstreback Alberto Moreno. Ryan Bertrand og Guilherme Siqueira er back-up løsninger dersom man ikke får fatt i Moreno.

Lokalavisen på Merseyside skriver videre at rapporter som linker Liverpool til Bayer Leverkusens midtbanespiller Emre Can er å foregripe begivenhetenes gang. Echo slår fast at Anfield-klubben har speidet på tyrkeren, men hevder at de røde ikke har noen umiddelbare planer om å legge inn bud på spilleren. Det faktum at Bayern München har en opsjon på å kjøpe tilbake 20-åringen vil gjøre en potensiell overgang vanskelig, men det er ikke tvil om at Brendan Rodgers er en beundrer av den unge tyrkeren.