Intet bud på Lucas og Reina

Liverpool skal være interessert i å selge både Lucas Leiva og Pepe Reina, men så langt har det ikke kommet noe konkret bud til Anfield.

Lucas har vært linket til Napoli og Rafael Benitez, men ifølge Liverpool Echo har det ikke kommet noe bud på midtbanespilleren.

Lucas Leiva slet med å få spilletid da han kom tilbake fra en kneskade i vår og i sommer har Liverpool også kjøpt tyske Emre Can. De røde er derfor beredt til å lytte til bud på brasilianeren.

Ifølge Echo vil Napoli være interessert i en låneavtale til Serie A, men det er lite trolig at Brendan Rodgers vil gå med på det. Lucas er nå tilbake i trening på Melwood etter å ha blitt utelatt fra den brasilianske VM-troppen.

Pepe Reina var utlånt til Napoli forrige sesong, men italienerne skal ikke være interessert i fremstøt om å hente den rutinerte keeperen permanent.

31-åringen vil komme tilbake til Merseyside sidere denne måneden, etter å ha vært med i troppen til Spania under VM. Liverpool vil ønske å kvitte seg med en spiller som skal ha en månedslønn på £110000 og vil være ventet å spille annenfiolin til Simon Mignolet dersom han blir i klubben denne sesongen.