Inviterte rivaler i bursdagsselskap

Lucas Leiva feiret nylig sin 27-årsdag. I den forbindelse inviterte han rivaler fra Manchester United og Manchester City i bursdagsselskap.

I tillegg til lagkameratene Luis Suarez, Philippe Coutinho og Iago Aspas, var Manchester United-brødrene Rafael og Fabio samt Manchester City-duoen Fernandinho og Pablo Zabaleta tilstede i selskapet til Lucas.

- Vi var litt usikre på om vi skulle legge ut bilder fra selskapet på sosiale medier, fordi det var spillere fra rivaliserende klubber som feiret sammen, men jeg mente vi burde gjøre det. Mine venner i London, som David Luiz, Oscar, Willian og Ramires, ville trolig også vært der om Liverpool ikke var så langt unna, sier Lucas til Liverpool Echo.

- Vennskapet med disse spillerne er noe jeg virkelig setter pris på. Vi har stor respekt for hverandre, legger brasilianeren til.

- Dette er viktig for oss fra Brasil, spesielt når vi er så langt hjemmefra. Jeg mente vi ikke hadde noe å frykte, for vi er venner. Noen ganger blir du rakket ned på av folk som ikke forstår dette, men slik er livet.

- Når vi er ute på banen kjemper vi alle for våre respektive klubber. Vi forsøker da selvsagt å forsvare laget vårt. Jeg husker godt slåsskampen jeg hadde med Rafael i lokaloppgjøret. Slike ting betyr ikke noe utenfor banen.

- Jeg har ingen problemer med å ha folk som spiller for andre klubber på besøk. De er mine venner utenfor banen. Det er godt å ha venner du kan prate om alt mulig med – ikke bare fotball. Konene våre kommer også godt overens, og det gjør livet enklere når du er så langt hjemmefra.

- Vi må bare vise folk at vi er venner utenfor banen, og at vi kjemper for klubbene våre på banen.

Selvsagt ble tabellsituasjonen i Premier League diskutert under selskapet.

- Det var mange ulike meninger, men vi respekterer hverandres meninger. Vi vet alle at det beste laget vil vinne til slutt. For øyeblikket er det laget Arsenal, fordi de topper tabellen. Vi får se hvem som er på topp i mai, avslutter Lucas.