Irvine håper Liverpool er slitne

West Bromwich-manager Alan Irvine håper at det faktum at Liverpool spilte Champions League-kamp i Basel i går kveld skal være en fordel for hans lag på lørdag.

Liverpool har bare vunnet tre av tolv kamper etter spill i europacupene under Brendan Rodgers sin ledelse, og Irvine håper at Liverpool-spillerne er slitne etter en tøff kamp i Sveits.

- Dette er selvsagt noe vi må ta med i betraktningen. Blir det vanskeligere for dem når de spiller en europacupkamp på onsdag før de møter oss på lørdag? Jeg vil tro at det blir det, sier Irvine til Birmingham Mail.

- Hvordan forbereder de seg til kampen? Vi har mer tid til å forberede oss til møtet med Liverpool enn de har til å forberede seg på å møte oss. Men samtidig ville vi elske å være i deres posisjon, og spille i Champions League. Dette er prisen du må betale dersom du skal være et topplag.

- Liverpool hadde en enestående sesong i fjor, og belønningen var at de nå får spille i Champions League, noe de vil nyte. Men samtidig må de håndtere konsekvensene av dette, som i dette tilfellet er at de kommer hjem fra Sveits sent onsdag kveld, og så har de en kamp på lørdag. Det kan ikke være ille for oss.

- Men Liverpools spillere vet hvordan de skal forberede seg til kamper nå, og de vet hvordan de skal komme seg til hektene igjen. Liverpool har det beste innen sportsvitenskap å støtte seg på.

- Du har også lag i The Championship som spiller lørdag-tirsdag, lørdag-tirsdag, lørdag-tirsdag, lørdag-tirsdag, så jeg vil tro at Premier League-lag også er kapable til å spille to kamper i uken.

Irvine kan ha duoen Victor Anichebe og Brown Ideye tilbake fra skader på lørdag. Begge spillerne måtte se kampen fra sidelinjen da WBA knuste Burnley 4-0 på søndag. Anichebe var tilbake i trening på tirsdag, mens Ideye fortsatt er på behandlingsbordet etter ankelskaden han pådro seg mot Hull. Med Saido Berahino i toppform og Georgios Samaras også tilgjengelig, kan Irvine ha hele fire spisser å velge mellom mot Liverpool.

- Victor Anichebe er ikke langt unna å spille kamp igjen, men jeg mente han ikke var i god nok form til å spille mot Burnley. Han trente på tirsdag, så jeg tror ikke det blir mer problemer med ham. Vi følger fortsatt med på lyskeskaden hans, for å se hvordan det kjennes ut etter at han har trent.

- Brown Ideye har ikke trent, men han viser tegn til fremgang. Jeg håper han har en sjanse til å bli involvert mot Liverpool. Han tråkket over på ankelen, men det er ikke så alt for ille.

Chris Baird, som har stått over de to siste WBA-kampene på grunn av sykdom, er også tilbake i trening, og vil utfordre Cristian Gamboa om høyrebackplassen, ettersom Andre Wisdom ikke får spille mot klubben han er utlånt fra.

Sommertilveksten Silvestre Varela er tvilsom til kampen på Anfield på grunn av en lyskestrekk. Portugiseren har bare et innhopp fra benken for WBA etter at han kom til The Hawthorns fra Porto.