Istanbul Reunion Night

Champions League-heltene fra 2005 vil bli gjenforent 25. mai 2015 for å markere tiårsdagen for triumfen i Istanbul. Evenementet arrangeres i Echo Arena i Liverpool. Billetter koster fra£29,70.

Champions League-heltene fra 2005 vil bli gjenforent for markere tiårsdagen for triumfen i Istanbul. 25. mai 2015 er det nøyaktig ti år siden Rafael Benitez’ mannskap sørget for et mirakuløst comeback mot AC Milan ved å hente opp 0-3 til 3-3 og seier i straffesparkkonkurranse.

Mange av spillerne skal samles i Echo Arena i Liverpool for å gjenoppleve triumfen på nytt. Spillerne, som hjalp Liverpool til den femte tittelen i Europas gjeveste klubbturnering, skal ta supporterne igjennom den utrolige triumfen på nytt!

- Hvis supporterne som var i Istanbul den kvelden kommer og skaper samme stemning, så vil taket løfte seg på Echo Arena, uttaler en av heltene, Jamie Carragher.

Jared Ayreos, daglig leder i IPP Group som hjelper til med arrangementet, tilføyer:
- Det er et privilegium og en ære å bli involvert i gjenforening av troppen som oppnådde Liverpools mest berømte og største kveld i moderne tid. Det blir ganske spesielt å kunne gjøre dette i vår hjemby. Det er en kveld som fansen rett og slett ikke må gå glipp av.

Billettene koster £29,70 pluss £2,25 per bestilling i administrasjonsgebyr. Det er også VIP-billetter og Meet & Greet i salg.
Forhåndssalg av billetter starter torsdag 30. oktober kl 10.00 norsk tid. Her kreves registrering på www.5times.co/Istanbul. Åpent billettsalg er fra fredag 31.oktober kl 10.00 norsk tid. Billettbestilling foretas på www.echoarena.com(Kode ISTANBUL ved forhåndssalg).