Jakter tabelltopp

Liverpool U21 forsøker å ta igjen serieleder Fulham i U21 Premier League, men kastet bort en god mulighet da de tapte for Reading mandag kveld.

- Vi manglet det lille ekstra, sier trener Alex Inglethorope om den kampen.

- Jeg syntes vi spilte bedre mandag kveld enn vi gjorde i 4-0 seieren over Wolverhampton, men vi hadde en god periode på 10-15 minutter i Wolves-kampen hvor alt gikk vår vei.

- På mandag fant ikke innleggene medspiller. Vi dominerte ikke kampen slik vi har gjort i tidligere kamper. Men dette skal Reading også ha honnør for. De hadde litt mer erfaring enn oss, ettersom de stilte med noen førstelagsspillere og gutter som har snust på ligaspill. De hadde noen førstelagskamper bak seg til sammen. Det ble trolig avgjørende til slutt.

Spissen Jerome Sinclair og sidebacken Jordan Williams var i startoppstillingen til Liverpool U21 for første gang på mandag.

- Vårt lag var veldig ungt. Det har vi vært fra første dag av. Jerome Sinclair er bare 17. Jordan Rossiter er ung. Det er også Jordan Williams, Lloyd Jones og Pedro Chrivella. Vi må ikke glemme hvor unge disse guttene er, og at de fortsatt har mye tid til å utvikle seg.

- Det er noe du må ta i betraktning. Dersom vi hadde ønsket å vinne hver eneste kamp i denne ligaen ville vi ikke ha lånt ut Ryan McLaughlin, Michael Ngoo, Jack Robinson, Andre Wisdom, Jordan Ibe og Conor Coady.

- Men vi ønsker å gi våre unge spillere en førstelagskarriere her, så hver gang en spiller blir lånt ut til ligaklubber er det en fjær i hatten for U21-laget.

Liverpool U21 skal i aksjon igjen fredag kveld. Da drar de til London for å møte West Ham.