Jobber med det han har

Brendan Rodgers fikk ikke inn noen i januar, men fokuserer på de spillerne han har, og tror en topp fire-plassering er mulig med 14 kamper igjen.

- En hver manager ønsker seg mer, men det er ikke noe vi kan gjøre noe med lenger. Vi forsøkte å handle i januar, og dessverre skjedde det ikke. Jeg vet hvor vi trenger forsterkninger, absolutt, men som treneren og manageren kan jeg ikke fokusere på det som skjedde i går, men hva vi behøver for i morgen, sier Rodgers til Liverpool Echo.

 

- Vi har nå 14 ligakamper igjen, og har spillerne her som har tatt oss hit. Fokuset er på å få så mye vi kan ut av de spillerne vi har her. Denne gruppen har gjort det strålende for meg opp til nå. Vi er der oppe for øyeblikket, og jeg kan bare være optimistisk på hva vi kan utrette med de spillerne vi har.

 

Manageren forteller at det ikke var behov for å ta opp at klubben ikke handlet spillere med troppen.

 

- Det har jeg ikke behøvd å ta opp i det hele. Spillerne vet at vi stoler på arbeidet vårt og det vi gjør. De har trolig sett at vi har forsøkt å hente inn spillere, men realiteten er at vi ikke har gjort det. Jeg har det jeg har og vil fortsette med det jeg har gjort siden jeg kom her, som er å beskytte lagmoralen. Det er det viktigste.

 

- Jeg vil også prøve å forbedre noen spillere. Gjennom min tid her liker jeg å tenke at flere spillere har forbedret seg, og i den siste delen av sesongen vil vi se den forbedringen.